вівторок, 22 листопада 2022 р.

Платформа поруч - ресурси для психологічної підтримки

 

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із Міністерством освіти і науки України, Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії та Всеукраїнським громадським центром «Волонтер» запустили проєкт психологічної підтримки «ПОРУЧ».

Проєкт «Поруч» – це групи психологічної підтримки для підлітків і батьків, чиє звичне життя зламала війна. Психологи готові допомагати офлайн і онлайн, щоб досвід громадян України не залишився непереборною травмою на все життя.

Психологи «Поруч» допомагають і підліткам, і батькам, адже саме батьки мають не лише дати ради собі, але й підтримувати своїх дітей. У межах проєкту працюють також групи підтримки для вчителів, які зараз продовжують працювати з дітьми і потребують підтримки.

Онлайн-зустрічі відбуватимуться в ZOOM. У кожній із них буде не більш як 10 учасників і ведучий-психолог. Участь у групах безоплатна. Час зустрічей буде узгоджено з кожним учасником.

Під час зустрічей діти зможуть поділитися переживаннями про події та відчути підтримку інших. Заповнити заявку на участь можна тут.

Дорослі учасники обговорюватимуть, зокрема, як підтримати себе та як керувати емоціями в складні часи. Взяти участь можна за посиланням.